29 dagar med One Direction 3. Have you ever met the boys?

3. Have you ever met the boys?
 

Jag har aldrig träffat dem så att jag har fått aotograf, krama dem och ta bild på dem, tyvärr.. (men det är en DRÖM såklart) däremot har jag sett dem 2 gånger i  verkligheten, och det var seriöst det bästa någonsin.
Kan börja med första gången då.. Are u guys ready? 
Det var i maj, exakt 1 månad före skolavslutningen & killarna var här för att spela in några låtar på deras nya kommande skiva. Jag och Ivana hade bestämt oss för att vi bara MÅSTE vi se dem! Det var så många som skrev massa om hur kaous det var hit och dit och blablablaa, vi hade ändå bestämt oss - att trots kaos , olyckor och poliser SKULLE vi se dem. Så vad gjorde vi? Efter lite övertalning med föräldrar tåg vi tåget in till Stockholm. Sen fick vi lite problem vid tunnelbanorna för att vi var så dåliga.. hehe (a'' Vi hade hört att dem var i en studio som hette Cosmos studio som typ låg på något ställe jag har glömt bort vad det heette.. Ialalfall så klev vi av vid detdär stället jag har glömt bort vad det hette på tunnbelbanan. Sen visste vi inte hur vi skulle gå, vi bara gick och kom helt plötsligt fram till Globen, men då hade vi liksom gått åt fel håll. Så vi fick ringa 118100 och massa grejs men det blev bara fel hela tiden och vi hade sjukt svårt att hitta dit. Vi blev jättedeppiga och ba; vi kommer faaan aldrig få se dem, vi har aldrig tur i våra liv... Men sen tillslut hittade vi cosmostudio..MEN..det var inga där. HELT TOMT! Vi träffade några andra directioners där som oxå hört att dem skulle va där, men de va dem inte. När vi äntligen hade hittat stället var dem inte där.. men någon som bor på samma gata, berättade om hur många tjejer det hade varit där dagen före, och allt,,så dem hade varit där...dagen före, dem hade bara bytt studio nu. Så jävla typiskt! 
Men vi ville inte ge upp, vid bestämde oss för att åka in till Stockholm C till hotettet - chansa på att dem bodde på grand hotel. Där var oxå några andra directioners... en limousin kom med tonade rutor som vi jagade, HAHA det var skitkul! vi hörde av några att dem hade varit där tidigare imorse och skrivit lite aoutografer.. men sen kom hotellvakterna och sa att dem inte bodde där, och att dem aldrig hade gjort.. han ljög, det visste vi, för dem hade bott där, men dem var inte där nu.. Några av de andra directionerna hade hört att dem skulle va vid ett annat ställe sen,, men vi var tveksamma, ville va kvar vid hotellet och vänta, för att vi visste att vakten ljög..men vi tog tunnelbanan till detdär stället.. orkar inte berätta allt i detaljer.. Men vi hittade iaf ett ställe, där hundratals directioners stod så vi var inte direkt dem första som kom, poliser var även där som hela tiden sa till folk att backa.. ingen visste inte riktigt vad eller hur eller när dem skulle komma.. Och vi hade sån jävla tur, som stod där vi gjorde.. för sen kom dem, och då sprang alla fram typ, och vi stod så pass bra till att vi sprang så att vi kom först.. Jag och Ivana stod typ längst fram med massa andra fans .. Det var helt galet men underbart. Man fick kontakt med dem och åååååh...så jävla underbart!!
 
iaf sen bestämde vi på måndagen att åka och se dem igen.. För Liz hade ju inte sett dem. Det var spontant, för vi bestämde det sista timmen & våra föräldrar visste inget.. Vi rymde till Sthlm, och fick se dem igen! Denna gång var det annorlunda dock. Vi hade inte alls lika bra platser och det blev inte kontakt elr vad man ska säga på samma sätt.. och koratre tror jag.. Men det var ändå härligt! Efteråt fick man lämna brev i en säck, vi skrev ett fint brev, hehehe (a'' sen när vi strod och skrev, kom Harry först en bit bort på gatan och vinkade... 
 
så kaous var det, inte lång stund & ingen närkontakt så, men det var helt underbart! Speciellt första dagen för då hade vi verkligen kämpat så att få se dem & så vare annan känsla då typ, men andra var oxå helt underbar..
Känns overkligt dock... OCH FICK SE ETT LARRY STYLINSON MOMENT LIVE FÖRSTA DAN! Ohmyygaaad..
och som sagt, orkar inte gå in på så mkt mer delajer menmeeen... Kan någon ta mig tillbaka, snälla? :) 
 
ända bilden jag hann få, för skulel filma & sen stängdes kameran av...deprimerande.. HAAH snygg, 
hade lite problem med att bli hörda dem stackarna ;(     justja, Ivana träffade paul sen efteråt oxå, han var ltie
arg, ni ser ju hur glad han ser ut på bilden, heheeh men de var ju ganska kaos om vi säger så. Ivana råka springa på en som tappade sin mobil så den gick sönder oxå typ.. HAHA inte okej, vänta..vare inte jag som inte skulle gå in på delajer? AJA :) 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: